lördag 29 mars 2014

Att skiljas är att dö en smula

Nu har både Albus & Augustina åkt, och Anastasia ligger i mitt knä och spinner. Självklart känns det lite tomt när sex katter plötsligt blev fyra, men vi är säkra på att de hamnat hos fina familjer som kommer att älska dom lika mycket som vi har gjort de här tolv veckorna och ta god hand om dom underbara fluffisarna. Det har varit en otroligt spännande upplevelse, att få följa Isadora från dräktighet till tre friska och vackra fluffisar och trots att det var väldigt svårt att skiljas från dom värmde det att se de nya hussarnas och mattarnas lycka när de fick hämta hem sina nya familjemedlemmar.
Nu hoppas vi bara att Augustinas och Albus nya familjer skickar många bilder så att vi får följa småttingarnas uppväxt och som vi kan lägga ut här på bloggen så att andra kan göra likadant. 

På fredag kommer Anastasia att flytta till min mamma som ska bli fodermatte och hennes katt Nisse. Hon kommer att stormtrivas där och vi kommer att få träffa henne flera gånger i veckan, så många bilder på henne kan ni räkna med!


Augustina & Anastasia
Albus
SÅLD
Augustina
SÅLD

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar