fredag 6 december 2013

Senaste Nytt

I onsdags var vi iväg med lille Kronos till veterinären för kastrering. Vi tog det beslutet eftersom vi inte känner att vi har tid för en avelshane just nu, och för att minska risken för stress hos Kronos, men även Lusse och Isadora. Även om det var ett tufft beslut att ta känns det rätt.

Kronos har redan agerat lite halvt som en avelshane eftersom det var när vi tog hem honom från S*Zemlans som Isadora kom igång med sin löpning igen, och kunde paras med Mirre.

Att vi inte parade Isadora och Kronos beror på att de båda är oerfarna, och det är inte att rekommendera, det är bra om någon av katterna har varit med förr. Och dessutom hade vi ju bestämt att Isadora och Mirre skulle paras, redan i våras.

Isadora är helt klart dräktig, och tillbringar större delen av dagarna sovandes på någon av sina filtar. Vi har installerat en kartong med en filt i sovrummet, som hon förhoppningsvis ska anse passande för att föda sina ungar i. Men med katter vet man ju aldrig riktigt vart de bestämmer sig för att installera sig...



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar